Grattis mamma på morsdag! <33 firade med o...

Grattis mamma på morsdag! <33 firade med oxfilé mm gott hos kusinerna! Lovar att bli bättre med bloggningen snart ! :)


Hejhejhej :)

Har inte haft nåt att blogga om riktigt så la de lite åt sidan då... Men nu har iaf mina klänningar kommit :D
Och igår red jag Felicia hon va super fin och jag hoppade en sockerbit,hihi och de gick typ bättre än när jag hoppade Jesse.. Men kan bero på att jag blivit mer stabil också förutom synen då. Hoppas den kommer snart!!
Juste jag var i stallet helt själv igår och fixade allt åt bebis. Har hunnit vara där idag på morgonen också och kolla om han va helt frisk men nej tyvärr.. :( Aja bara att vänta ut... "får" ju en till snart så hoppas jag kommer igång snart iaf :)

Nu väntar jag lite på att åka till sjukhuet för ska först stålas och sen har jag läkarbesök för att kolla saker som jag tycker att dom kan ringa om ist för dom är alltid sena och sen när man väl är inne så frågar dom bara om hur de går mm. lite onödigt tkr jag..

Juste min älskadeunderbarabästa kusin Elin har skrivit vääärldens finaste text om mig i hennes "boken om mig" och jag blev jätte rörd och grät.. (läste även hela boken och måste få säga att hon är grym på att skriva) - förlåt om du inte ville de :$

Skola imorgon, kollar film på den lektionen men chill ju.


Vill utomlands med den här bästa bruuuden! <3

Inget ovanligt har hänt

Har faktiskt inte gjort så mkt dom här dagarna... Man känner för första gången på flera månader nu att det är helg :) ingen stråning på helger ju :D får se hur jag mår när jag vaknar när jag inte strålats.
Har idag kollat på ponnyn jag skrev om som skulle tävla och han var verkligen super fin! nolla sin andra L:A ! Grattis!

Red själv också idag på en c-ponny och de va kul!
Ska bli så härligt sen att komma upp på min bebis sen också och komma igång med tävlandet :P

Imorgon blir de inte att göra så mkt hoppas jag, ska bara kolla hur världens bästa ponny mår i benet och sen hem och sova ;) Skola på måndag :)

Juste har beställt balklänning och avslutnings klänning från nelly så längtar att se hur dom sitter!


Jag på Julias Felicia :)


Celine fick också besök ;)

Vilken hjälm?!

Har nu iaf bestämt mig för en ayr8 hjälm men nu är frågan om jag vill ha läder eller sammet...? Om ni tycker nåt så vill jag gärna höra, den högra eller den vänstra hjälmen? :P


Stallet vare :D

Var i skolan idag och hade de bra, god lunch osv. Innan skolan åkte jag till sjukhuset och gjorde strålningen så allt var klart :) Så sista timmen var svår att vara vaken då strålningen påvärkar mer än jag trott, sover as mkt!
Har varit i stallet med bästa vän där jag fick låna Julias fina häst Felicia, tror nästan de är bättre att rida stora hästar än ponnyer för idag gjorde det bara liiiite ont i svanken att rida. Men stog ut helt klart! Så nu Julia ska jag smöra för dig som du aldrig sett förr, för jag ska få låna den där pärlan! ;) Men min vecka har varit lite blandad, har ibland mått jätte bra men också dåligt, mår nu för tiden sämre på morgonen så jag har fått lite tabletter jag ska prova nu då :) På lördag ska jag åka och kolla på en ponny jag är intresserad av som ska tävla, och sen eventuellt på söndag provrida den :) Längtar!!! :D Imorgon blir det att mysa med min söta vän Johanna W!! :D

Nu känns allt stå stilla igen om de inte vore för hästarna som verkligen lyser upp mitt LIV! resten är tungt, skriver av mig lite här för då kanske jag slipper få fråger om just de, så skulle inte hästarna finnas skulle jag bokstavligen tycka att mitt liv sög! (har även underbara vänner som stöttat mig genom dehär.. all kärlek till er!)



Lånade bilden av Louise Williamsson
De här är ponnyn vi ska titta på Mr. Amadeuz, Så himla fin!!

Dålig igår, därför ingen bloggning..


Cola flaskan hon tog ;)             Sover utanför med huvudet, as charmig!       HAHA!
Nu har jag strålats 2 ggr och de är ganska sjukt hur en strålnings grej som ska döda celler i hjärnan inte kan kännas nåt ?! Men skönt de ju för jag var riktigt nervös och så, men efteråt mådde jag inge bra, mådde illa och hade en annan slags huvudvärk jag inte kände igen.. Har dessutom slutat äta vilket jag måste göra! ska prata med en specialist på de området. Känner lixom ingen hunger och mår illa när jag tänker på mat :( älskar ju mat!!!Så de måste vi fixa snabbt. Ikväll är de DHW så taggar inför de, måste sova lite innan också :P

Lovade bild på strålmaskinen också som jag fixade idag när jag var där. Men blir även tvungen att lägga ut bilderna på hunden när hon har hittat en tom cola flaska och sen sover som Sid (ice age sengångaren) hihi!


Britsen höjs så man ligger strax under grejen där uppe, sen snurrar den runt huvudet typ och armarna på sidan är röntgen kameror som kollar att jag ligger exakt perfekt på min plats :)

Liiite nervös kanske...

idag har varit chill dag, dåligt väder, laddat hockey VM mm. Lilla Julia kom dessutom på besök :) De e lite mysigt att sitta inne när de regnar :)

aja nu gör jag sista minuter sakerna inför strålningen imorgon.. laddar med lite musik osv. är faktiskt ganska nervör eftersom att jag inte vet vad jag ska förvänta mig.. får också se om jag hinner till skolan efter och sen är de blodprover som gäller... får se hur de går.. tänkte lägga upp bild sen på maskinen jag kommer ligga i som är gigantisk!
 Måste även skriva att min hund är farlig bits som en jag vet inte vad!



Här är hunden iaf :)

<33


Grattis Erica! <3

Imorse vart de enn snabbis till stallet och kolla hästen som såg mkt bättre ut! hunden var med och var lite pain in the assssss! -.-

Åkte vidare till min lilla kusin som blir hela 10 år!! kan inte fatta?! Nu vidare till stan för att käka middag på pizza hut :D sen får vi se vad klockan blir om man ska till Wiman på medborgarplatsen :)

Blev ett snabbt inlägg för min buss går snart :)  <333


Diggar farfar i bakgrunden ;) Nu är jag ti...

img_6524 (MMS)

Diggar farfar i bakgrunden ;) Nu är jag tillbaka med huvudvärk :( trodde jag blivit av med den :( Hittade en text jag blev lite såld på som jag lägger upp :) "ångra aldrig nånting du gjort, för just då, var det precis det du ville"  <33


Nice väder !

Sitter nu i solen med mamma, har varit i skolan som va chill. Nu väntar jag på att jag ska orka ut och springa, kom iaf ner för trappan utan att behöva sitta ner (y). Sen väntar jag på att Julia ska komma hem från skolan för vi ska hitta på något :) Sen måste man ju åka till älsklingen och se hur han mår :).

Helgen är fullbokad med massa skoj, tänkte försöka komma upp på hästryggenn också, sen blir de väl grillning med vänner och massa massa mer !

Juste ska boka hotell till mig, Julia, Johanna W & S. Gosh vad jag längtar! :D

<3<3


Typ aaas snygg!! <3<3

Taggar för skola imorgon ;D

Imorse var jag hos läkaren och kollade ögonen som inte ändrats ett dugg :( I vanliga fall så brukar ögonen "växa tillbaka" efter någon vecka men nu har de gått 7 veckor så känns som man har tappat hoppet lite..
Men dom vill inte säga än att det är permanent för de gör man efter ca ett år .. :/
Hur f*n ska jag kunna tävla ??
aja hoppas på de bästa..
Har tröstätit donken idag och var ganska nyss i stallet där hästen höll på att trampa ihjäl celine -.-  Jesse hatar att gå i sin "lilla" hage men kommer typ låta han gå där hela tiden sen bara för att han inte ska kunna springa sönder sig :P

Nu håller jag på att fixa musik på en CD för jag ska ha den sen varje dag när jag ligger på strålningen, blir ju tråkigt om det är helt tyst lixom... 

Taggar till skolan nu imorgon eftersom att de är svenska :D jätte kul att träffa alla verkligen!



Träningsvärk

Om blogg.se fortsätter krångla lägger jag ner de här med att blogga, den gör mig galen och vill slå sönder datorn fast de inte är den jag ska bli arg på.. knas!
Men hur som helst är jag hemma från skolan och har varit hemma jätte länge!
Skrev nationella proven idag ju och det gick väl sådär, jag får lyssna på hörförståelsen fler ggr men jag orkade verkligen inte sitta kvar, så nu hoppas på G :P
ska bort ikväll, men hoppas på en DHW iaf ;) helt beroende...
Just när man inte har tillgång till sin ponny så blir man ju såklart jätte sugen på att rida -.-
men vet inte om jag skulle kunna för har en hemst träningsvärk efter mina 2km, hahah så himla otränad men tror jag ska försöka mig på 2 till imorgon :P
Nej nu skrev jag inget nödvändigt men de lättade på mitt samvete genom att blogga ;)

Juste läkaren imorgon, kolla ögonen så håll tummarna på att jag slipper operation! <3


kom hem från skästa unge! <3

SMS-inlägg

img_8254 (MMS)


Krångel!

Blogg.se krånglar as mkt för mig....
Ska stå att hannsuv sover här för att åka med mig till skolan sen eftersom att det är lite svårt...
fick skicka bild från mobilen...
<3

Lycka! typ...

Min prins mår typ bra, han hade "bara" en blödning i hoven så nu får han vila tills han är helt frisk, så det känns bra :) Har lite smått börjat kolla lite på en till ponny för ni förstår inte hur bra jag mår just nu!! :D ska ta vara på tillfället kanske men har inte haft huvudvärk på 3dagar :o och jag var till och med ute och sprang 2km med lilla syster och jag erkänner att jag har sämsta kondisen men nu fan ska jag bli snabb ;)
(vann över Saga) :D
Min träning på häst kommer nu framöver vara på små b-ponnyer ;) KUL! :D
Idag var egentligen min "skoldag" som jag missade :( MEN hörde att vi har nationella prov i Engelska som fortfarande är mitt ämne, så de blir skola imorgon istället :D Har lite problem hur jag skulle komma till skolan imorgon så snälla hannsuv

Mår inte bra när pärlan inte mår bra...



HerreJesus! ligger i sängen nu och har tusen tankar... Åker med min ögonsten till kliniken imorgon då han har fått tillbaka nåt på vänster fram :( Hoppas att vi hittar vad det är den här gången eftersom att jag känt att kan inte riktigt blivit frisk sen senaste gången..
Han är den finaste jag äger och jag kommer göra allt för att han ska bli bra, all den tid han behöver!
nej fy nu börjar jag böla så över till annat.

Igår kväll var jag hemma hos Wiman och de va nice, trvligt folk osv.
Hade inge huvudvärk på hela dagen och knappt nått idag heller så det känns riktigt bra!
Idag kom några släktingar över på grillunch, alltid lika mysigt när dom är här.

Nej nu ligger jag och grubblar alldeles för mycket över morgon dagen, uppdaterar fort om allt går bra!




Idag red jag Ture med Maria, stark som bar...

img_8882 (MMS)

Idag red jag Ture med Maria, stark som bara den så galopperade inte, har fått tid för hästen också på måndag för en genom gång :) på kvällen kom Julia, emma och sara treeevligt! Ska sova nu med juliiia :D puzz och natti! <3


En huvudvärks dag...

Usch vaknade 2 inatt med en fruktansvärd huvudvärk, igen.. Tog smärtstillande och somna om. Vaknar vid 8 med lite mindre huvudvärk men fortfarande ap ont! tar mer smärtstillande och lägger mig i soffan, och mår bra ett ganska långt tag :) Men låg hemma och tog det lugnt och struntade i skolan och provet.. var ju ganska duktig igår som var i skolan hela dagen och skrev ju som sagt natioella ;)
Igår tränade ju Jesse och då såg det liiite ut som han markerade så åkte upp och kollade honom med familjen Navrén, men innan vi åkte tog jag lite mer smärtstillande för huvudvärken.
Bajs så markerade Jesse på vänster fram (tur i oturen att de va just nu om man tänker på att jag inte heller är riktigt i fas).
Tänkte lägga mina sparpengar på en helgenomgång på ponnyn och inte bara snabbt bota utan se hur hela hästen ser ut!
Åkte efter stallet och köpte en pizza, MUMS!

Alla swfrk ryttare åkte ner till Gotland idag så LYCKA TILL tjejer och vinn!! ;)
Imorgon blir det stallet med Mia och då ska jag rida Turelus :D får nämnligen rida han nu, eftersom att Jesse inte är hel.. Men tur att de e en lite ponny iaf :)

Nu är jag hur som helst trött, natti <3


Bara att göra de bästa av situationen..

Hemma från en lyckad dag enligt mig! Men ligger nu med en hemsk huvudvärk så nu redan blire sängen för jag vill till skolan imorgon med! :) Gjorde engelsak nationella och det gick helt okej tror jag :P hoppas hur som helst på G...
Fick höra att det var svenska prov imorgon så de blev lite snabbt att plugga till de men får se om jag skriver d, annars åker jag dit och tittar på ;)

Åkte på kvällen till Jesses hoppträning och kollade, han såg inte riktigt hundra ut på framridningen men verkade possitiv till ridningen så jag kanske såg fel.. men hur som helst ska veterinären kolla på honom om det är nåt.
Men från och med nu är det jag som kommer ta över och hoppträna honom och de ska bli hur kul som helst!
Kanske stryker från dressyrträningen eftersom att det gör lite ont att sitta ner vilket är ett krav..

Men nu orkar inte mitt huvud något mer så ska avsluta nu, har inte tagit en enda tablett idag och tänkte inte göra de heller så nu gäller det att somna fort!
Puss och godnatt <33

Och min dator vill inte ladda upp foton så jag struntar i de idag...







Tisdag med DHW! :D

Nu är det chill framför tv resten av kvällen!
Har varit med Celine till djuraffären och köpt en bur till henne som hon gärna ligger i (y), så idag var första gången hon gick i koppel och hon var jätte duktig och bet inte i kopplet alls :) haha men däremot bilåkningen ett större problem eftersom att hon har liiite svårt att sitta still ;) men efter den åkturen sov hon hur länge som helst när vi kom hem.
Mot eftermiddagen åkte jag till stallet och red på volten, men de blev en liten besvikelse för det gjorde ont i nacken samt ryggen så vet inte om jag ska träna upp de som gör ont eller vila...?
Fick även veta att vi har engelska nationella imorgon (engelska är ju mitt ämne jag ska kosentrera mig på) så det blir att ge det ett försök iaf då jag inte har nåt att förlora eftersom att jag inte har nåt betyg i ämnet :( .
Men ska bli jätte kul!
Har även suttit hundvakt och träffat mina bästa vänner, Hanna och Julia ! :D
Har mått bra för övrigt så då är jag glad :) <3



Valpvakt!

Sitter nu och är valpvakt. Galen hund dedär ;) Nej men hon är yber söt! Nu ligger hon själv i vardagsrummet (hon hatar att vara själv så hon är duktig!)
Senare kommer Hanna och kollar på henne.
Nej nu ska jag nog ta ut henne för att kissa, usch hon kissar inne lite för mkt..


Nytt rekord efter operation :D

Skull skriva lite om Jesse som är kung! Jag hoppade 55cm i fredags :D och det känns som att det inte är några problem alls! svårt att komma rätt bara så de ser lite knasigt ut på bilderna, men jag vet att jag är sämre än vanligt..
Men vilken skillnad det är att rida nu några veckor efter när man fått upp balansen mer, kan nu stå i lättsits utan stöd eller nåt :) Lite stolt faktiskt!
 Sen igår i söndags så tävlade älsklingen med Matilda och var nolla i alla klasser och vann stil bedömningen i L:Bn :D !! Nu längtar jag till min tävling som ligger i Juni, får se om jag tar nåt sista helgen i Maj :)

På kvällen i fredags hade vi ett litet överraskningskalas för Johanna som fyllde 17 :) Det var as trevligt, härligt folk där och vi satt och snackade i flera timmar! Åkte hem ganska tidigt för skulle upp i tid på lördagen eftersom att Johan fyllde år och sen Valborg men måste ju vila emellan så jag skulle orka allt.. Men redan vid 1 så blev jag jätte dålig så åkte hem och hoppade över hela valborgskvällen :( hoppade i säng för att bli friskare fort så man kunde kolla på Jesse och sedan vara med och hämta valpen :P

På morgonen till söndagen så mådde jag så mkt bättre så jag kunde följa med på allt jag ville :D