Dålig igår, därför ingen bloggning..


Cola flaskan hon tog ;)             Sover utanför med huvudet, as charmig!       HAHA!
Nu har jag strålats 2 ggr och de är ganska sjukt hur en strålnings grej som ska döda celler i hjärnan inte kan kännas nåt ?! Men skönt de ju för jag var riktigt nervös och så, men efteråt mådde jag inge bra, mådde illa och hade en annan slags huvudvärk jag inte kände igen.. Har dessutom slutat äta vilket jag måste göra! ska prata med en specialist på de området. Känner lixom ingen hunger och mår illa när jag tänker på mat :( älskar ju mat!!!Så de måste vi fixa snabbt. Ikväll är de DHW så taggar inför de, måste sova lite innan också :P

Lovade bild på strålmaskinen också som jag fixade idag när jag var där. Men blir även tvungen att lägga ut bilderna på hunden när hon har hittat en tom cola flaska och sen sover som Sid (ice age sengångaren) hihi!


Britsen höjs så man ligger strax under grejen där uppe, sen snurrar den runt huvudet typ och armarna på sidan är röntgen kameror som kollar att jag ligger exakt perfekt på min plats :)

Kommentarer
favorit Faster

Förstår om du varit nervös inför första strålningen.. alltid nervöst för saker man aldrig gjort förrut. Inget konstigt alls..Du är fantastisk, Vickan. Kämpa på!!



Hur gullig bild som helst på lilla Celine!! Vi dyker nog upp i helgen, får se om ni är hemma.. och har tid.

2011-05-19 19:59:49
erica

ååååååååå vad söt när hon bär på flaskan gi ck det bra på strolningen jag kommer ok hemtar celin någon da om det är okej

2011-05-19 20:33:14

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0