Äntligen sängen!

Lång dag idag, har suttit hela morgonen hemma med filosofi... Inte kuuuul! Sen red jag agassi i det underbara vädret och han var så himla snäll och fin. Sen åkte jag och provred en super häftig ponny som en i min skola äger, och shit vad den va rolig att rida! Super het och stark! Imorgon blir det nog också en lång dag, många hästar att rida och trimma inför söndagens tävling på stäket :)

Bild på ponnyn vi kolla på <3


Debut avklarad

Nu är Agassis tävlingsdebut avklarad och han va så himla cool! Brydde sig inte om publik eller hinder så jag är så nöjd man kan med honom. Tyvärr kom vi tvåa utanför placering men men. Red med ont dessutom, fick sendrag i benet och foten som vägrade släppa -.- men här sitter jag i soffan och är ändå glad.
Dessvärre blir det ingen tävling imorgon för allt känns inte bra så vi väntar till nästa tävling, tråkigt men så får det bli!

Skulle egentligen hem till Johanna idag och träffa mina underbara tjejer (känns som om jag inte träffat dom på hur länge som helst men de va igår?). Men är alldeles för tråkig idag så jag ligger kvar här! Hatar att jag är så trött :(

Imorgon är jag hästledig så funderar på att ta en plugg dag...

Ha en underbar lördag nu allihopa! <3

(bild från dagens tävling)


Skriver bara av mig lite...

Okej länge sen jag blogga men kan tyvärr inte lova att jag kommer bli bättre på de heller...
Men måste skriva av mig nu när jag ändå bara ligger i sängen och knäller att jag har ont överallt.
Kan ju börja med att jag är less på allt, ligger efter i skolan det är super tråkigt i stallet eftersom att det inte finns några människor och det är super kallt!! Vill sova resten av vintern!
I veckan är de mkt träning som gäller för i helgen är det tävlingsdebut för båda två, Agassis första någonsin på lördag och min och Jessys på 11 månader.
Så helgen ser jag verkligen fram emot :) <3