Fint med vinter

Värdelöst att vintern ska vara så kall annars är den (om jag måste erkänna) ganska vacker.

Sitter på tåget på väg in till Globen för att jobba. Mår bättre idag men om jag ska känna efter så är jag inte helt 100. Mår lite illa och kan inte riktigt äta + huvudvärk. Men tabletterna är med!
Har dessutom hunnit med en prommis med jessyman och broddat honom. Kommer nog hem sent ikväll så det blir nog inga fler inlägg idag ;)


Sjuuuk:(

Åh jag som skulle jobbat och allt men ligger jätte dålig i sägen! Är magsjuk/matförgiftad och jätte törstig, men vågar inte dricka eftersom att den bara kommer komma upp igen.. Ska se om jag kanske om några timmar kan åtminstone plugga men men vi får se... Hoppas jag orkar upp till jobbet imorgon ! Jobbar ju i Globen den här veckan så det är fullt upp hela helgen! Hoppas allt lugnar ner sig till nästa vecka.


Bloggen får lida lite...

Har så sjukt mycket att göra så kommer inte uppdatera så mycket den här veckan, men ska bli bättre sen. Har jobbat från tidiga morgnar till sena kvällar och ändå hunnit rida. Ska åka till jesse och Agassi nu innan lunch och sedan äta och sen åka och rida shayenne. Imorgon jobbar jag i Globen och även resten av veckan, från 08.00-22.00!! Kommer få hjälp med hästarna så att dom hålls igång.
Idag ska jag göra mina inlämningar och sedan ha sushi kväll med Johanna :D

Ligger fortfarande i sängen så nu lite Lotta mys !! ;)


Fina ponnyn igår!

Glömde göra ett till inlägg igår! Men åkte hur som helst lite spontant till florian på träning med Shayenne! Hon var verkligen superfin! Fick fram värsta tekniken när hon hoppade osv. Så det var väldigt kul! Nu ska jag upp och jobba på Börjes och sedan blir det rida allihopa. Agassi vilade igår så han måste verkligen gå så han inte blir knäpp ;) <3


Matten inställd= slutat

Hann inte göra nåt inlägg igår men tänkte vara duktig och kanske till och med göra två inlägg idag då ;)
Igår red jag Agassi innan skolan och gick med Jessy, tänkte sedan åka och rida shayenne efter skolan men det hann jag såklart inte med min planering... Käkade sen middag inne i stan med Johanna och Elin och testade sushi igen. Åt 5 bitar vilket är rekord! Äntligen tycker jag att det är gott ! :)
Nu ska jag hem och byta om och sedan åka och rida shayenne, lär bli på ridbanan och trimma :)

Idag var det onödigt att vara i skolan tycker jag eftersom att jag åkte dit mest för att det var matte men självklart var den inställd -.- så hade företags ekonomi B och nu sitter jag här på tåget. Måste fundera ut något nytt projektarbete också för dom i min grupp vill åka till Afrika (?). Har inte pengar/tid för det så tänkte komma på nåt annat kul fort!

Kolla vad duktig jag är som åt sushi <3


Mamma har bakat :D

Man är ju alltid så jäkla sötsugen på kvällen och något som gjorde min kväll var att mamma hade bakat :D
Imorse red jag alla ponnysar och det gick ändå helt okej med alla! Sen åkte jag och jobbade några timmar och nu ligger jag i soffan (y).
Imorgon ska jag skriva psykologiprov så måste plugga imorgon bitti innan skolan ;) nu natti <3


Älskade ponny

Idag var jag tidigt uppe! Var klar hos Shayenne klockan 10 och då hade jag till och med ridit. Red ut på henne och hade tänkt galoppera en hel den men hon var så himla het så allt gick ut på att få henne lugnt, även denna dag...
Så när hon vart het så stannade jag i typ 10sek och det var inte heller så enkelt ;) haha nej men hon vart trött för att hon fick tänka så mycket, stackarn.
Sen åkte vi iväg med Agassi till Fornboda vilket var det värsta stället jag varit på! Betyg 1 av 10! Hur många som helst på framhoppningen och allt var kaos. Hoppade knappt fram men inne på banan sköter Agassi sig som vanligt och hoppar super språng men det var väldigt vingligt, man känner verkligen att det var länge sen vi var igång. Men ska hålla igång honom hela vintern så att vi kan starta 110 i vår.
Och nu till det ni alla har väntat på (eller?) har hon pluggat eller inte? Jo det har jag men jag kom inte igång före 6 så jag är inte helt klar med inlämningen men jag och mamma jobbar på den ;) haha, målet är att jag ska skicka in den ikväll iaf.

Imorgon upp tidigt och rida alla och sen hem och plugga till psykologi provet som är på tisdag! Sen börjar jag jobba klockan 15.00.
Nu fortsättning av plugg sen natti <3


Inget plugg idag heller...

Det va så mkt bra på tv ikväll och jag kom hem så sent från stallet så jag skjuter upp plugget till imorgon. Ska iväg med Agassi på pay and jump imorgon också så hade tänkt att ha alla hästar klara innan så att det går fort hem och plugga :)
Idag gick alla hästar väldigt bra! Agassi visade att han kunde gå i samlad galopp och även byta galopp. Ska fortsätta att jobba med att få upp formen på honom och sedan fortsätta mer med galoppombyten.
Shayenne vilade igår så hon va väldigt het och överladdad idag... Så nästan hela ridpasset gick till att få henne lugn och samtidigt jobba henne, låter lättare än vad det är. Men hon vart jättefin.

Imorgon upp tidigt för att rida Shayenne och sedan vidare till Agassi och "tävling" sen pluugggg!


Juste

... Bloggen vare ja! Sitter på tåget på väg hem och ska direkt åka vidare till jobbet. Mamma tar mina hästar och snälla Nina tar shayenne.
Det har väl inte hänt så mkt på senaste tiden utom det vanliga vilket är hästar, jobb och skola. Eller det är ganska mycket eftersom att jag inte kommer hem före 8 varje kväll.
Ikväll ska vi fira Emma så jag ska möta upp Julia i centrum vid halv 6 :)
Och sen får vi se om jag följer med ut eller om jag drar hem. Har så himla mkt att göra i helgen med plugg så jag måste nog upp tidigt och göra det :(
Bild på min lunch! Duktig jag är ibland! <3


Shit vad dålig jag är på att uppdatera

Men jag har haft väldigt mycket! Skriver imorgon på bussen till skolan! Natti <3


Stress!

Hinner knappt skriva här på bloggen men jag gör mitt bästa! Inget blev inlämnat igår och det blev ju inte bättre idag! Tänkte låta alla hästarna vila men jag kom upp på Agassi och gick med jesse, imorgon måste alla gå för på torsdag och fredag blir det tajt med tid!
Ut och kondis träna Agassi är planen. Ska kolla med Hanna när hon ska rida så man kan ta lite sällskap imorgon :)
Plugget får vänta till helgen!
Juste måste anmäla till P&J med Agassi också!
Känner mig stressad över hur jag ska hinna med morgondagen men får vänta och se imorgon om jag hinner allt ;)


Plugg!

Har gjort en sida av min inlämning och sitter nu fast... Jobbigast är att jag suttit sen 2 idag för hästarna var klara i bra tid. Men ska försöka hinna klart den ikväll! 2 sidor kvar! Aaas tråååkigt! Imorgon ska alla hästarna vila och sedan blir det fortsättning av plugg :(

Bild från kossan idag ;D muuu sötis ;)<3


Sätt på ettan ;)

Ridsport på ettan, wiie!
Vill inte åka från tv:n men måste "/
Thaihouse med familjen <3

Ser rätt mysigt ut eller hur? ;)


Hemma

Hästar klara och käkat lunch, måste hoppa in i duschen för jag har äckel i håret som Agassi gucka in -.- Agassi va helt svettig efter passet och han va jätte fin i galoppen mer arbete i traven dock.
Shayenne fick komma ut och skritta, även en klätterbacke som var vääldigt brant!
Pluggade inget igår så måste ta tag i det ikväll!

Grattis på farsdag pappa ;)
<3


R.I.P

Idag lämnade även sebbe denna jord. Hemskt värld vi lever i!
Ta hand om varandra där uppe Micke, Hanna och Sebbe <3
Vila i frid


Lördagsmys!

Ridit shayenne och det gick väl sådär väldigt springit och ville komma ifrån arbetet en del. Så imorgon Ska hon få springa av sig ute lite i skogen och sen ska jag rensa grejer :)

Tog en bild på vad jag gjorde och min skugga ;) <3


Lunch

Har lunch och myser med min lilla celli <3 sen ska jag upp till Shayenne. Har i morse motionerat Jessy och Agassi. Har haft lektioner för 4st och alla var super duktiga!
Så skönt att ha en lugn stund men vore skönt att ha allt klar så jag kan plugga lite int. Ekonomi. Har för tillfället jätte mycket att göra i skolan men även med hästarna och jobbet. Jesse ska ju förhoppningsvis flytta till stjärnborg så jag hoppas det blir mindre med allt, tar sån tid att ha tre ponnyer. Nu upp till shayenne, ska passa på att rida på banan nu när det inte är fryst där.
<3


Jag glömde inte uppdatera...

Jag blev akut dålig igår kväll efter träningen så det var därför jag inte skrev hur det gick... Det var bomträning och det är precis vad jag och Agassi behöver. Han var helt sjöblöt efter träningen! Jag kan väl säga att jag red som skit hela träningen för mitt dubbelseende gjorde att jag inte såg några avstånd... Kunde inte ens ta bilen hem från stallet så jag fick åka med mamma.
Men nu måste jag börja träna mer med bara bommar! För när jag tar i honom för att lägga ett avstånd så händer ingenting, han kör på som om jag inte satt där. Men nu vet jag iaf hur jag ska fortsätta :)
Ska åka till stallet alldeles strax så ska både Jessy och Agassi få gå ett varv på slingan. Sen blire jobba med mina söta små elever! ;)
Bild på mami och Agassi <3


Tåget hem

Snart hemma, ska byta om då och bege mig till stallet! Ikväll sen är det träning med Agassi för florian :) hoppas mamma kan filma lite.
Såg nyss Adam Tensta vid centralen också, hihi ;)
Juste glömde skriva att jag tog truckkort igår så nu ni på lagret... Se upp ;)

Tänkte börja gå med jesse och sedan kolla om det finns nåt bra underlag att rida på till Shayenne eftersom att det är så hårt! Och lille Agassi får gå i ett ridhus och lyxa :)

Måste komma ihåg att jag ställde bilen vid stationen idag så jag inte tar bussen som sist ;) <3

Berättar mer efter träningen <3

 

<img

Tillbaka

Har haft en ofrivillig bloggpaus... Jobbat och tränat typ! Måste sätta mig och plugga också men jag hinner inte "/

Idag har något som inte får hända hänt... Söta Hanna dog i en mycket ovanlig sjukdom! För tre veckor sen var hon frisk och kry och nu pang borta, helt overkligt!
2 fina människor har gått bort på sån kort tid :(
Men över till annat - (så jobbigt att läsa om Hanna och Micke för man blir så ledsen).

Idag gick jag en kort promenad med Jessy och Agassi fick vila idag igen och Shayenne med! Måste hinna med dom allihopa imorgon!
Hoppträning för Florian klockan 6 med Agassi! :)


Resultat

Gick väl sådär, i första klassen utesluten för att det var något konstigt vid utgångarna så hon ville inte hoppa ifrån den, hon hoppade som en gud på allt och det kändes som att där hon stannade uppfattade hon aldrig att hon skulle hoppa utan hon hade fullt fokus på hästarna vid utgången...
I nästa klass hoppade hon lika väl och hur bra som helst! Denna runda hade jag satt på mig sporrarna och det vart mkt bättre, passade henne på alla svårigheter och det var inga som helst problem, men där jag egentligen ska göra en omhoppningssväng struntar jag i att göra det utan tänkte rida mer "säkert" så jag tar en lång väg och då måste hon passera utgången vilken jag inte tänkte på och då passade jag inte henne tillräckligt... Så hon hade ingen bjudning (minsta räcket på hela banan) sen till sista hindret som var en stor oxer snuddar hon med bakbenen så den åker ner... Alltså 9 fel, men det kändes inte så dumt om man tänker efter att det var debut.
Funderar även på att anmäla till södertörn ;).
En tjej ska komma och provrida i veckan så vi får se vad dom bestämmer sig för.
<3
Bild underifrån = as gullig.


I bilen

Hästen är packad och allt annat! Idag är min absolut sista start på ponny, någonsin! Nu måste det gå bra ;)
Red Agassi innan och han va super fin men skulle vilja ha lite mer framåt bjudning på honom... Men inte riktigt lika mkt som han har i hoppningen, nått mitt emellan. Jesse har också hunnit få sin promenad. Nu ska jag kolla på så mkt bättre som jag missade igår :). Skriver resultat senare!
<3


Tagga Lurboooo

Idag har varit en kaos dag! Va uppe 8 i stallet...
Jessy: promenerade mamma med lite överallt medans jag red min lilla prins Agassi: red först ut ett varv på slingan och sedan på Karins ridbana och övade på att byta galopp över en bom, vilket han har jätte svårt för i höger galopp... Men måste skryta om att han är så stadig och fin i alla gångarter nu så är lite extra stolt nu när jag visar upp honom :).
Hade sedan ridlektioner för Alma, inez och Fanny, det gick super det med!
L.A: är Englas nya B-ponny hingst som jag skulle motionera, passade på att känna lite hur han var och han var väldigt pigg och framåt men orkade dock inte hålla galoppen för länge, men super trevlig var han! Verkligen ett framtidslöfte!
Shayenne: fick ridas ut och bli av med lite energi eftersom att det är min livs sista ponnytävling imorgon! Sorgligt faktiskt! Red henne inte så länge men väldigt intensivt. Fin och het som vanligt! :)
Marcellino: som är Matildas 6-åriga D-ponny red jag lite på banan och han var också super fin! Kul att prova lite olika ponnyer. Trodde "Lino" skulle vara lite seg men nejnej! Han var väldigt framåt. Så jag har ändrat uppfattning lite, Marcellino ser segare ut än vad han är och Pencez är segare än han ser ut. (Absolut inget negativt, båda två är pigga och super härliga att rida). Bra jobb du har gjort Matilda.
På kvällen åkte jag iväg på tjejmiddag hos "Berra" - Linda, jätte mysigt och trevligt men sen skulle dom ut på krogen så jag drog hem.

Längtar tills starten imorgon! Ska bli sjukt kul!
Nej nu sticks det i mina ögon för att jag är så trött så natti natti! <3


Alla hästar klara

Var uppe klockan 8 och åkte till stallet vid 9 och kom precis hem! Har tagit hand om 4 hästar och imorgon har jag 5...
Agassi: red jag först med Malin och körde lite kondis träning. Super snäll och fin va han och behövde knappt göra något :).
Jessy: sedan och gick i 30min tsm med Hanna. Känns bra att jag också fick gå och röra på mig.
Pencez: Matildas fina c-ponny som är otroligt fin och rolig och rida! Eftersom att jag är lite för stor för honom så arbetade jag honom i jätte låg form! Han va jätte lugn vilket jag inte trodde eftersom att han ser så överladdad ut hela tiden men jäklar vad fin han är! Ska rida honom något mer innan Matilda kommer hem från Dubai!
Shayenne: fick bli sist och hon va jätte fin för att ha vilat! Det var dock väldigt svårt/jobbigt att rida på volten eftersom att det var några som hade hoppträning samtidigt (kaos hoppning).
Nu har vi fått gäster och ska käka!
<3


Agassi levererar, som vanligt!

Underbara ponny! Hoppar som en Gud och tyckte dagens träning var super kul! Gjorde lite bocksprång efter dom första hindrena för att han tyckte det var så roligt! Hoppade inga större hinder eftersom att det var första träningen på jätte länge.
Imorgon blir det många ponnyer som ska ridas! Har lovat att jag ska hjälpa familjen Navrén att hålla igång lite ponnys tills Matilda kommer hem :) så imorgon ska jag rida Pencez, Agassi, Shayenne och skritta Jessy.
Nu mot Johanna i Täby :) <3


Ingen sovmorgon här inte!

Sitter i bilen på väg till sjukhuset idag igen. Idag är det röntgen svar Och kolla hur blodstatusen ser ut. Sen tänkte jag snabbt åka till shayenne och rida och sedan luncha med Emma och Sara! Det var jätte länge sen jag såg dom, så vi kommer ha jätte mkt att prata om! Men sen vidare till Florian och hoppträna, kuul!