Även denna gång imponerar hon!

Super bra träning med både markarbete och banhoppning! Ska själv börja lägga fram lite galoppbommar innan hinder så tjejen får hålla koll på sina ben.
Hon hoppade super på en 115 oxer och vi avslutade med att hoppa en maxad 1m linje för att ha en bra känsla till helgen. Självförtroendet ligger på Max för både mig och shayenne. :D
<3


Mot stora wäsby

Hann rida Agassi innan jag skulle åka till stora wäsby. Han är peppar peppar som vanligt hur häftig som helst nu! Verkar som om hans polett har trillat ner :) jag tror inte att florian eller mamma kommer känna igen honom på träningen! Ska bli super kul, har nästan helt bestämt mig för att behålla honom (a).
Hur som helst är nu shayenne lastad och hennes tur att hoppträna. Ägarna kommer dit och tittar, vilket är roligt för att dom ska få se hennes utveckling! Den ponnyn slutar som sagt aldrig att förvåna mig!
<3


Sjukhuset next!

Sitter i väntrummet på radiumhemmet, ett återbesök eftersom det gått drygt ett år efter avslutad behandling.
Ikväll är det träning på stora wäsby med tjejen. Och dom andra ponnyerna ska motioneras i vanlig ordning...


Första dagen på jobbet avklarad!

Jobbade för första gången på nya jobbet idag! Hur kul som helst! Där kommer jag stor trivas! Fanns inte så jätte mkt att göra idag så jag fick ledigt imorgon ;) vet inte om jag har skrivit vart jag jobbar men det är ridsportbutiken Börjes Tingsryd (i bro). Träffade all personal och dom är ur coola!
Fick bilder från Linn på mig och shayenne som blev super bra! Shayenne är värsta bästa hästmodellen ju! Hon är till salu som ni vet ;)
Längtar tills helgens tävling, lurbo LB, LB.
XOXO


2 ponnyer klara 1 kvar...

Jesse och Agassi är klara för dagen men måste upp och rida Shayenne men det får bli lite senare...
Nu är veckan ganska fullspäckad med aktiviteter! Jobbar tisdag och onsdag sen sjukan på onsdag och torsdag samt hoppträning, lördag tjejmiddag och söndag är det årets sista tävling, sorgligt eftersom att den även kommer bli min absolut sista tävling på ponny... Sen är det stor häst som gäller om jag vill tävla.


Pyjamasen är på!

Alla hästar ridna i den här kylan! Agassi var helt otroligt fin och gick stadigt i alla gångarter så jag börjar fundera på om jag ska behålla honom ett år till och se om jag kan få upp honom i 110cm och kanske kvala msv :) men skulle någon vilja ha honom innan så får dom ta honom... Underbara lilla Linn följde med till stallet och fotade tjejen, lägger upp bild när jag fått dom :)
Idag ska jag inte plugga utan det får börja imorgon, tänkte vara i stallet vid 9 tiden och sen göra alla inlämningar. På tisdag börjar jag på mitt nya jobb på Börjes (ridsport butik), det ska bli super kul!


Weeeey massa saker gjorda idag!

Jag trodde aldrig jag skulle hinna med allt jag skulle göra, men jo det gjorde jag :D jag var hemma halv 1 och då åkte jag och tog blodprover och efter det till Jesse och Agassi och motionerade båda två!
Sen skulle jag ha lektion för Fanny och inez uppe på borgby och fy vad kallt det var då! Och efter de va det bara tjejen att ta hand om kvar och eftersom att hon gick så himlans bra igår så fick hon vila idag. Hade lyx middag med pappa och käka på Tiger! (y)
Ingen krog ikväll för jag har så ont i halsen :( hoppas att det känns bättre imorgon då det är fullt upp hela den dagen också...
XOXO


Träning!

Har varit på träning för Florian idag med Shayenne. Hon kändes väldigt lugn idag så jag till och med fick driva på henne i vissa lägen. Hoppade bana på en meter och hon verkade så himla glad lilla pluttan.
Agassi fick vila och Jesse fick sin dagliga 30min promenad.
Imorgon ska Agassi få en hårdkörare och sen får nog han också följa med till Florian nästa vecka :)
<3


Slänger in ett litet inlägg

Sitter i bilen på väg till Sigtuna med hästen där bak :) har ridit Agassi och mamma gick med jesse. Sen har jag hunnit med en lektion för lilla Engla. Så jag hoppas att tävlingen går snabbt så man har chill resten av dagen :) Nu debut med tjejen 1m (y)!

Aja eftersom att inlägget aldrig publicerades så fortsätter jag här :)
Sitter på väg hem och är super nöjd! I 90 cm fick vi 4fel och i 1m debuten 0a :D
Helt underbar ponny! Maxad och trång bana...
Wiiie grym dag!

<3


Fullt upp som vanligt

Nu är jag precis klar med min inlämning och imorgon blir det upp och tävla på fina tjejen! Hoppade henne idag och varken jag eller tjejen såg hindret för att det var så mörkt (lampa var tänd men svårt att se för skuggorna) hoppade hon som en gud! Den ponnyn överraskar mig positivt varje dag! Så imorgon blir det L:B debut! Wiiiii
Red även Agassi på gramanen han va också super fin! Ska börja hoppa honom lite tror jag!
Klockan är ställd på sju så nu måste måste jag verkligen sova!

XOXO


Någon har lånat min säng...

Provridningen på tjejen idag gick strålande! Hon är verkligen super fin, precis min typ av ponny och allt! As ball!
Med Agassi gick det väl sådär han va väldigt seg idag men han gör som han blir tillsagd... Imorgon kommer veterinär och kollar honom så att vi ev. Kan få ett besiktningsintyg på honom så kan vi lägga ut honom på annons.
Upp tidigt imorgon med för att hinna med hästarna innan skolan och sedan endast behöva ta emot veterinären :)

Celli baxar sängen <3


Ute och går med häst

Hade tänkt mig en PW men hästen är inte alls på samma morgonhumör som mig... Aja kanske bäst det eftersom att jag har hemsk träningsvärk efter gårdagens gym-pass!
Ska strax hem och käka innan jag ska till stallet igen och visa lite hästar.

Bild på dagens segaste!


Ledig imorgon!

Visningen gick bättre än förväntat, flickan som red hade jätte mjuk och fin hand som tjejen verkade trivas med :) hon vart väldigt pigg på hinder men flickan verkade tycka det var kul. Men när jag skulle hoppa upp och visa tjejen så kom jag inte upp först... Super pinsamt, har aldrig hänt innan! Tur att det inte är ett sånt stort problem :)
Red Agassi bus också, trimmade lite på han eftersom att spekulant kommer imorgon till både tjejen och Agassi :)

Och till sist tro det eller ej men jag tog mig i kragen (eller Elin gjorde nog det) och åkte till gymmet och kötta! Kommer inte kunna gå imorgon men skönt nu när man ligger i sängen helt slut.
Hann inte plugga som jag hade tänkt mig så får kolla igenom snabbt allt som ska göras i veckan imorgon kväll ...
Har dessutom ovanligt mycket den här veckan:

Tisdag: psykologi- läsa i boken

Onsdag: matte B- ligga på s. 40 (har inte öppnat boken än)

Torsdag: int. Ekonomi prov
Franska prov

Fredag: engelska essay inlämnad
- har säkert glömt nåt (tänk på att jag har tre hästar också att ta hand om varje dag:/ )

Live the life you love! :*


Hihi söt morgonfrilla ;)

Lilla celli med hår som står ut lite överallt!
Som ryttare så får man inte sova som vanligt, nu upp och visa tjejen för spekulanter och sedan gymmet med kusin!

Kolla vid öronen! ;)


Uppdatering om vad som händer

Ser att jag inte skrivit på jätte länge men ska uppdatera liite. Sen sist kan jag ju säga att jag har en till D-ponny som jag ska träna och tävla upp och sedan sälja. Underbar är hon! Super cool osv. Har endast haft henne 2mån men vi tävlar 90cm och 2 placeringar. Idag skulle jag hoppat henne lite men med turen som jag har hade hon självklart tappat en sko, så ingen ridning på henne idag..
Imorgon kommer en tjej som ska titta på henne så vi håller tummarna!
Klippte Agassi idag och jäklar vad pigg han blev. Busa hela slingan ;) han har en provridning på måndag. Jesse skrittas som varje dag men hoppas han blir fräsch snart min lilla prins!
Nästa tävling (om hästarna finns kvar) blir på Sigtuna där "tjejen" ska gå 90cm & 1m :) - hoppas jag uppdaterar senare om hur det går ;)


Bild på Shayenne <3